Fairlane Owners/Enthusiasts Forum Index
  The time now is Thu Jun 22, 2017 8:39 pm   

Bookmark this site!

Fairlane Owners/Enthusiasts Forum Index -> Problems with forum

Info for new users

  Author    Thread Post new topic Reply to topic
67fairlane500
Site Admin


Joined: 08 Mar 2006
Posts: 263
Location: New York, NY
Info for new users

Hi-

Please write me an email stating your username and that you haven't gotten registered. There have been some missed people for whatever reason. Either i click activate and nothing happens...or I don't get an email. I try my best to get new users activated in at least 24 hours. If for any reason you don't get activated in that time please don't hesitate to email me. fairlaneforum@gmail.com. Thanks.


Last edited by 67fairlane500 on Thu Jun 21, 2007 10:14 am; edited 1 time in total

Post Tue Jul 11, 2006 10:49 am 
 View user's profile Send private message Send e-mail  Reply with quote  
Guest





I recently rejoined the forum and I recieved the first email, but not the second one that allows me to post. Please help.

Post Sun Jul 30, 2006 11:04 am 
   Reply with quote  
Guest





I am the guest that posted above. When I try to use my username, it says that this name is already given. It was given to me but since I never recieved the second email I am unable to post. My username is 69supercj and my email addy is supercj69@yahoo.com. Please contact me to rectify this problem. I would love to post on this forum. Thanks!!

Post Sun Jul 30, 2006 11:09 am 
   Reply with quote  
67fairlane500
Site Admin


Joined: 08 Mar 2006
Posts: 263
Location: New York, NY

should be good now. Sorry about the delay.
_________________
Red 1967 Ford Fairlane convertible with built 289, 4.11s and T5!

Post Mon Jul 31, 2006 12:44 am 
 View user's profile Send private message Send e-mail  Reply with quote  
Naper
Junior Member


Joined: 02 Aug 2006
Posts: 11
Location: Loretto Ontario

When i try to post i recieve an error that says my user name and pass word are incorrect
My username / password is ok to sign in
Naper sknapp@fybon.com
_________________
64 Sports Coupe

Post Thu Aug 03, 2006 7:13 am 
 View user's profile Send private message  Reply with quote  
mazzman429
Guest




sign in

Hi. Can't log in. Please update username mazzman429. Thanks

Post Thu Aug 03, 2006 7:59 am 
   Reply with quote  
67fairlane500
Site Admin


Joined: 08 Mar 2006
Posts: 263
Location: New York, NY

Hi...I was looking for your username and nothing came up. Have you registered? Thanks.
_________________
Red 1967 Ford Fairlane convertible with built 289, 4.11s and T5!

Post Thu Aug 03, 2006 12:03 pm 
 View user's profile Send private message Send e-mail  Reply with quote  
mazzman429
Guest




sign in

Yes long time member but very inactive. Actually used this site to sell my 1966 Fairlane. Wish I had that one back! I will reregister if needed

Post Mon Aug 07, 2006 7:58 pm 
   Reply with quote  
67fairlane500
Site Admin


Joined: 08 Mar 2006
Posts: 263
Location: New York, NY

hi- I checked the user list again and you are not on it. You can check for yourself by clicking on the userlist in the upper right. Are you maybe thinking of Woody's forum that he was running? did you use a different username? Just register and I will get you activated. Thanks.
_________________
Red 1967 Ford Fairlane convertible with built 289, 4.11s and T5!

Post Mon Aug 07, 2006 11:54 pm 
 View user's profile Send private message Send e-mail  Reply with quote  
mazzman429
Guest




sign up

Yes that's it Woody's forum. I will sign up. Thanks

Post Sat Aug 12, 2006 6:57 am 
   Reply with quote  
thefairlaneman
Senior Member


Joined: 15 Oct 2006
Posts: 306
Location: Charlotte NC
problem solved

Just get another name and register it,,,,,,,,,,,,,,,,,,,who has time to worry about WHY THE FORUM DOESNT WORK WHEN YOU TRY TO ENTER,,,,,I THINK THEY NEED TO GET A COMPUTER GEEK TO FIX IT

Post Mon Oct 30, 2006 1:31 am 
 View user's profile Send private message  Reply with quote  
67fairlane500
Site Admin


Joined: 08 Mar 2006
Posts: 263
Location: New York, NY

It seems like you have been posting to this forum just fine. Please keep this forum this forum...i don't run any others but this one.
_________________
Red 1967 Ford Fairlane convertible with built 289, 4.11s and T5!

Post Mon Oct 30, 2006 10:21 am 
 View user's profile Send private message Send e-mail  Reply with quote  
thefairlaneman
Senior Member


Joined: 15 Oct 2006
Posts: 306
Location: Charlotte NC
good job

I shouldnt have complained in the one forum that hasnt given me any sign on problems. This is by far the most inportant forum I use. Great JOb Embarassed

Post Mon Oct 30, 2006 11:36 pm 
 View user's profile Send private message  Reply with quote  
SLO ZK
Junior Member


Joined: 01 Apr 2008
Posts: 13
Location: brisbane , australia

how do you post images i cant get it to work and i have a photo bucket account?

Post Tue Apr 01, 2008 10:03 pm 
 View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger  Reply with quote  
  Display posts from previous:      
Post new topic Reply to topic

Jump to:  


Last Thread | Next Thread  >

Forum Rules:
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

 

Powered by phpBB © 2001 phpBB Group
phpXP2 Template by Vereor.

This theme is to be used only for the promotion of Windows(TM) XP and its associated products. - Read the full disclaimer
I, the developer, take no responsibility for use of this theme against the wishes of Microsoft(R).

Create your own free forum now!
Terms of Service Purchase Ad Removal Forum Archive Report Abuse